Τι είναι το
SUPERFRUITS WATER;

SUPERFRUITS WATER bottles

Το SUPERFRUITS WATER είναι ο καθημερινός σύμμαχος για όλους εσάς που επιλέγετε να έχετε έναν ενεργό τρόπο ζωής.

pomegranate
Το SUPERFRUITS WATER είναι βιταμινούχο νερό, χωρίς ζάχαρη, με λίγες θερμίδες, εμπλουτισμένο με επιλεγμένους συνδυασμούς βιταμινών, ιχνοστοιχείων, χυμών φρούτων και φυσικών αρωμάτων. Μια υγιεινή και απολαυστική επιλογή με ελάχιστες θερμίδες, για όλους εσάς που επιθυμείτε να ενισχύσετε την ενέργειά σας, να τονώσετε τον οργανισμό σας και να δώσετε μια ευχάριστη νότα στην απαιτητική καθημερινότητά σας.

Η σειρά SUPERFRUITS WATER διατίθεται σε 3 μοναδικές διαφορετικές συνταγές και γεύσεις και περιέχει όλες τις βιταμίνες υψηλής λειτουργικότητας και προσληψιμότητας που χρειάζεται το σώμα μας για να είναι υγιές. Η κάθε γεύση, με τον δικό της συνδυασμό φρούτων, βιταμινών και ιχνοστοιχείων προσφέρει πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό, καθώς ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, συμβάλλει στην τόνωση της γνωσιακής λειτουργίας και παράλληλα προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια και αναζωογόνηση που χρειάζεται ο οργανισμός όλη την ημέρα.

superfruits
Τα 3 βιταμινούχα νερά SUPERFRUITS WATER περιέχουν λίγες θερμίδες, χωρίς ζάχαρη, χωρίς συντηρητικά ή τεχνητά αρώματα, χωρίς γλουτένη, ενώ και οι 3 γευστικές επιλογές συστήνονται σε χορτοφαγική (vegan) διατροφή
lemons